LA NOSTRA HISTÒRIA

LA NOSTRA HISTÒRIA

EL QUE ENS FA ÚNICS

Parlar de la història i recorregut de la Galeria en els seus ja més de vint-i-set anys d’història, és parlar de la vida d’un negoci i una passió transmesa entre generacions. Una passió familiar que arriba al que avui en dia coneixem com La Galeria.

Remuntant-nos ja fa més de mig segle endarrere Ramón Porté i Delfina Garriga obren el seu propi forn de pa al carrer Cavallers de Lleida. El que segur que no sabien és que això marcaria un abans i un després en la família que des d’aquell moment ha estat sempre vinculada al món de l’hostaleria i la fleca.

La Galeria neix el 1995 fruit d’aquesta passió familiar. Al llargs d’aquests vint-i-set anys La Galeria ha passat moltes etapes des de l’aturament total a causa de la Covid, fins a la gran remodelació del local l’any 2021 passant per innumerables etapes, inconvenients i entrebancs.

No obstant això, tal com afirma un dels actuals propietaris, la Gemma:

“La clau dels resultats durant tants anys ha estat continuar treballant amb la mateixa passió, constància i amor que tenien els meus pares el primer dia al forn de pa”.

Previous slide
Next slide

VOSALTRES

LA NOSTRA RAÓ DE SER, VOSALTRES

A la Galeria el tracte del client es primordial. Per nosaltres és essencial que tota persona que es trobi en les nostres instal·lacions rebi un tracte a l’alçada dels nostres productes, un tracte de 10. És per això que treballem per donar el màxim, intentem aprendre dels errors comesos i escoltem l’opinió de cadascun dels nostres clients.

Aquests sou alguns de vosaltres: